Anyák napja 2018 május 05-06

Nem elírás, tapasztalat. El is magyarázzuk, miért. A tökélyre törekszünk, de a sikerhez te is kellesz! Két dolgot kell tenned a megrendelés során. Ne halogasd a rendelés leadását, és a kiszállítást lehetőleg szombatra kérd. Kérünk olvasd el az alábbi néhány sort.

Szombati kiszállítás:
Mivel üzleteink teljesítik szinte az összes virágküldő szolgálat (sok konkurenciákét is, bezony ám!) helyi megrendeléseit, pontosan tudjuk, mire kell számítanod. Ezért nagyon szépen kérünk, a megrendelésed szombati kiszállítással kérd. Ebben az esetben is előfordulhat, hogy vasárnap visszük ki a csokrot, de így biztosan kiszállításra fog kerülni az anyák napi ajándékod! Emellett még négy előnye van a szombat délutáni kiszállításnak:

-a legfrissebb virágokból készülnek a kompozíciók. Péntek délutáni-szombat reggeli friss virágokkal dolgozunk
-több időnk van az elkészítésre, szebb lesz az anyák napi ajándékod -nem kell annyira kapkodnunk
-vasárnap reggel már úgy ébred az ünnepelt, hogy az anyák napi csokor már ott köszönti őt az otthonában
-a szombati kiszállítás 1000 forinttal olcsóbb (még akkor is, ha vasárnap kerül kiszállításra)


Vasárnapi kiszállítás:
Természetesen vasárnap is vállalunk virágküldést. Az anyák napi csokrokat már reggel 8 órakor elkezdjük kiszállítani, és egészen este 20 óráig is eltarthat, mire az utolsó csokrot kézbesítjük. Igyekszünk minden csokrot "emberi időben" átadni, de a sok megrendelésre való tekintettel nem tudunk pontos időpontot garantálni. Valamint ha egy címre kétszer is vissza kell mennünk -ha elsőre nem sikerült az átadás,- az minden szinten csúszást okoz. Ne ijedj meg, a vasárnapi megrendelések is kiszállításra kerülnek, viszont türelmesnek kell lenned.

Rendelj most - ne halogasd!!!
Talán a legfontosabb tanácsunk. Általában már anyák napja előtt egy nappal be kell zárnunk a webáruházat, mert olyan sok megrendelést kapunk, hogy üzleteink és futáraink egyszerűen nem győzik, és a minőséghez ragaszkodunk. Ezen kívül ahogy közeledik az anyák napja dátuma, úgy drágulnak a virágok, így nekünk is emelni kell az árakat. Nem éri meg halogatni.

Sokan és sokat dolgozunk azért, hogy az anyák napi meglepésed valódi öröm, és ne katasztrofális kudarc legyen. Sok-sok éve csináljuk már, kérünk fogadd meg tanácsaink közül legalább egyet, és örömteli meglepetést szerezhetsz anyák napján.

Anyák napján TE is a munkatársunkká válsz!
Ez az az ünnep, ahol megrendelőink nem csak a megbízást adják. Ezt együtt csináljuk végig. Hidd el, az anyák napi virágküldés nekünk is ugyan olyan fontos, mint neked! Segíts nekünk annyiban, hogy a megrendelésed időben leadod, és lehetőleg szombati kiszállítást kérsz, vagy ha vasárnapit, türelmes leszel, de ha valami gond van, üzenj ránk. A chat és a telefon azért van. Dolgozzunk össze, és csináljuk egy felejthetetlen és boldog anyák napját!