Garancia

A vásárlói elégedettség nagyon fontos számunkra. Garantáljuk a rendelések időben történő kézbesítését és az első osztályú, kifogástalan minőséget. Minden csokor, virág összeállítás friss, és természetesen személyesen kézbesítjük.

Garantáljuk minden rendelés lelkiismeretes kézbesítését. Garanciánk a következőkre terjed ki:

  • a megrendelt termék kézbesítése a virágüzlet által,
  • friss és tökéletes állapotban,
  • a kívánt dátumon,
  • a weblapon található árak alapján.

Amennyiben a címzettnek bármilyen panasza van, kapcsolatba léphet központi irodánkkal nyitvatartási időben. A kiszállító garantálja a kiszállított áru minőségét legalább 72 órán át a kiszállítástól számítva, és kicseréli az árut, ha azt visszaviszik a boltba minőségre vonatkozó panasszal.

Ez a garancia az Ön biztosítéka arra, hogy rendelésed szeretettel és odafigyeléssel teljesítjük, és hogy csak kiváló minőségű terméket használunk fel ehhez. Ha mégsem lennél megelégedve a minőséggel vagy a szállítással, kérjük a kiszállítástól számított 5 napon belül jelezzd felénk.

Minden rendelést kizárólag virágküldő szolgálatunk hálózatának tagjai kezelnek és továbbítanak. Természetesen minden, a rendelésed teljesítéséhez szükséges információt bizalmasan kezelünk, és nem adjuk ki harmadik félnek. Kérjük, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ha bármi kérdésed van.