Virágküldés Diósd
Kesztler Virág

2049 Diósd, Balatoni u. 6.
https://www.viragavilagba.hu

Egész évben számtalan alkalom adódik arra, hogy meglepjük szeretteinket egy szép csokor vágott virággal, vagy az ajándékozott kedvenc cserepes növényével. Ötletadásként íme a legnépszerűbb virágfajták nevei: rózsa, gerbera, liliom, kardvirág, tulipán, szegfű, kála, orchidea, frézia. Ezenkívül lehetőség van üzletünkben különleges, ritka virágfajták rendelésére is.

A virágküldést Diósdra a Virág a Világba virágküldő szolgálat diósdi üzlete, a Kesztler Virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Diósdra és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 1.950.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy diósdi munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Diósd városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Kesztler virágüzlet webáruháza: virágküldés Diósd
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Diósd
Törődünk egymással

nyitva tartás:
H-P: 9:00 — 18:00
SZ: 9:00 — 14:00
V: 9:00 — 14:00

Amellett, hogy kollégáink a megfelelő szakmai felkészültséggel rendelkeznek, valamint mindig kedvesek és udvariasak, csapatunk tagjai minden tőlük telhetőt megtesznek ügyfeleink elégedettségéért.

Munkatársaink kivétel nélkül több éves tapasztalattal rendelkező virágkötők. Olyan szakemberek, akik képesítésüket nem egy gyorstalpaló tanfolyamon szerezték. A virágüzet vezetője, Bicskei-Kesztler Anikó számos rangos verseny díjazottja.

Az ételek ízére mondják, érezni lehet, hogy a szakács kedvel készítette-e vagy sem. A virágcsokrokkal is hasonló a helyzet. Boltunkban olyan csokrok készülnek, amilyeneket mi is szívesen adnánk családtagjainknak és barátainknak. Minden egyes kezünkből kikerülő munka kitüntetett figyelemmel és gondossággal készül. Szívből.