Anyák napja 2021

Április 30.- május 01-02. Nem elírás, tapasztalat. El is magyarázzuk, miért. A tökélyre törekszünk, de a sikerhez te is kellesz! Két dolgot kell tenned a megrendelés során. Ne halogasd a rendelés leadását -add le az előrendelést most, és a kiszállítást lehetőleg péntekre vagy szombatra kérd, de ha ragaszkodsz a vasárnaphoz, azt is vállaljuk. Kérünk olvasd el az alábbi néhány sort.


április 30. pénteki kiszállítás:
A pénteki kiszállítás 2+1 előnye:
50% kedvezmény a kiszállítás árából! (Alap kiszállítási díj így: CSAK 975 Ft)

A legfrissebb virágok, maximális kínálat, kompromisszum nélküli csodás virágcsokrok!

Plusz: mindenkit megelőzve, Te leped meg elsőként Édesanyádat, Nagymamádat!

május 1. szombati kiszállítás:
Az anyák napi roham hatalmas terhet ró a virágkötőkre, futárokra, akik- Hozzád és hozzánk hasonlóan- szintén emberek. Ezért kérünk, hogy élj a szombati virág kiszállítás lehetőségével!
Te is jól jársz, ha ezt választod, hiszen 1.000 Ft-tal olcsóbban visszük ki a megrendelt csokrot, mint vasárnap (még akkor is, ha végül vasárnap tudjuk kiszállítani!)! A legfontosabb érvünk: Édesanyád, Nagymamád már anyák napján arra ébredhet, hogy ott mosolyog rá szereteted jele: egy csodás virágcsokor!

május 5. vasárnapi kiszállítás:
A legtöbb virágkiszállítás vasárnap történik.
Épp ezért futáraink már reggel 8 órakor útra kelnek. Sajnos azonban- a nagy számú megrendelés miatt- előfordulhat, hogy csak egészen késő délután, esetleg este érünk a munkánk végére. Ezért, ha ragaszkodsz a vasárnapi kiszállításhoz, türelmedet kérjük!

Fix időpontra történő szállítást vasárnapra nem tudunk vállalni!
Figyelem! A vasárnapi virágküldésnél a kiszállítás feláras!
Rendelj most - ne halogasd!!!
Talán a legfontosabb tanácsunk: ne halogasd a rendelést! Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy már az anyák napja előtti napokban le kell állítanunk a rendelésfelvételt! Mivel a minőségből nem engedünk, a kapacitásunk véges! Ráadásul, ahogy közeledik az anyák napja, úgy emelkedik a virágok ára, amit sajnos, nekünk is követnünk kell! Nem éri meg kockáztatni, vagy halogatni!

A lent található Anyák napi csokrok 2021. április 17.-től rendelhetőek az ott látható árakon

Anyák napi akciós csokrok

Tavaszi tulipánok

9.425 Ft 8.775 Ft

Virágzó orchideák

12.350 Ft 9.912 Ft

Funny

11.700 Ft 10.647 Ft

Anyák napjára

14.950 Ft 13.975 Ft

Boldog Anyák napját

21.125 Ft 17.875 Ft

Legnépszerűbb Anyák napi csokrok

Sok-sok szeretettel

8.908 Ft

Dupla meglepetés

14.625 Ft

Klasszikus szépség

13.975 Ft

Köszönet anyának

14.300 Ft

Gondoskodó kezek

17.225 Ft

Legújabb Anyák napi csokrok

Ölelés

9.588 Ft

Tavaszi kikelet

9.262 Ft

A legdrágább kincsem

13.325 Ft

A legjobb anyukának

13.975 Ft

Napsugaram

14.950 Ft

Mi mindannyian azért dolgozunk, hogy az anyák napi meglepetésed valódi öröm legyen! Kérünk, segíts nekünk ebben: fogadd meg tanácsainkat (vagy legalább az egyiket közülük), hogy együtt érjük el a legfőbb célt: Édesanyád, Nagymamád önfeledt örömét!

Anyák napján Mi is a családod része leszünk!
Ez az az ünnep, amikor megrendelőink nem csak a megbízást adják. Ezt együtt csináljuk végig. Hidd el, az anyák napi virágküldés nekünk legalább olyan fontos, mint neked! Segíts nekünk azzal, hogy a megrendelésed időben leadod, és lehetőleg szombati kiszállítást kérsz. Vagy ha vasárnapit, akkor kérünk, légy türelmes! Dolgozzunk össze egy felejthetetlen és boldog anyák napjáért!

Anyák napja hétvégéjén hosszabbított nyitva tartással dolgozunk, és vasárnap is nyitva vagyunk!

A virágkiszállítások hétköznap 09-19 óra között, anyák napi szombati kiszállítások 9-19 óra között, anyák napján vasárnap 8-19 óra között történnek.