Rólunk

A Virág A Világba - virágküldő szolgálat egyik legnagyobb eredménye, hogy önállóan és külföldi befolyástól mentesen működik. Bár száz és száz szállal kapcsolódunk belföldi és nemzetközi hálózatokhoz, módszerünk és tevékenységünk teljesen önálló.

Vannak munkatársaink, akik már húsz-huszonöt éve foglalkoznak virágküldéssel. Az ő szakmai tapasztalatuk alkotja tevékenységünk gerincét.

Virágküldő szolgálatunk több fő egységre oszlik. Jelentősebb területei a marketing, az informatika, a kommunikáció, a virágüzletek, és a futárszolgálat. A legnagyobb kihívást az egységek közötti átjárás jelentette. Fel kellett állítanunk egy olyan szakembergárdát, akik tudásukkal és tapasztalatukkal több szakterület feladatát képesek átlátni, és a problémákat megoldani. 2016-ra sikerült egy önműködő és naprakész rendszert kialakítanunk. Ennek köszönhetően sokkal könnyebbé vált a megrendelés felvétele, a csokrok időben történő elkészítése, és a minőségi kiszállítás összehangolása.

Hálózatunkban Magyarországon közel 100 vállalkozás és 350 munkatársunk dolgozik azon, hogy vásárlóink bizalmának eleget tegyünk, és hogy a virágcsokrok a kért időben és helyen átadásra kerüljenek. Így lesz a virágküldés csak egy csokornyi távolság.