Rólunk

A Virág A Világba - virágküldő szolgálat egyik legnagyobb eredménye, hogy önállóan és külföldi befolyástól mentesen működik. Bár száz és száz szállal kapcsolódunk belföldi és nemzetközi hálózatokhoz, módszerünk és tevékenységünk teljesen önálló.

Vannak munkatársaink, akik már húsz-huszonöt éve foglalkoznak virágküldéssel. Az ő szakmai tapasztalatuk alkotja tevékenységünk gerincét.

Virágküldő szolgálatunk több fő egységre oszlik. Jelentősebb területei a marketing, az informatika, a kommunikáció, a virágüzletek, és a futárszolgálat. A legnagyobb kihívást az egységek közötti átjárás jelentette. Fel kellett állítanunk egy olyan szakembergárdát, akik tudásukkal és tapasztalatukkal több szakterület feladatát képesek átlátni, és a problémákat megoldani. 2016-ra sikerült egy önműködő és naprakész rendszert kialakítanunk. Ennek köszönhetően sokkal könnyebbé vált a megrendelés felvétele, a csokrok időben történő elkészítése, és a minőségi kiszállítás összehangolása.

Hálózatunkban Magyarországon közel 100 vállalkozás és 350 munkatársunk dolgozik azon, hogy vásárlóink bizalmának eleget tegyünk, és hogy a virágcsokrok a kért időben és helyen átadásra kerüljenek. Így lesz a virágküldés csak egy csokornyi távolság.

Névnapok

november 18. - Jenő
november 19. - Erzsébet, Zsóka
november 20. - Bódog, Jolán, Ödön, Zsolt
november 21. - Olivér
november 22. - Cecília, Filemon
november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán
november 24. - Emma, Flóra, Virág
november 25. - Katalin, Katinka, Liza

Ajándékok férfiaknak és nőknek minden alkalomra

A regisztráció nem kötelező, de egyszerűbbé teszi a virágküldést. Egyszerű regisztráció facebook fiókkal.