Rólunk

A Virág A Világba - virágküldő szolgálat egyik legnagyobb eredménye, hogy önállóan és külföldi befolyástól mentesen működik. Bár száz és száz szállal kapcsolódunk belföldi és nemzetközi hálózatokhoz, módszerünk és tevékenységünk teljesen önálló.

Vannak munkatársaink, akik már húsz-huszonöt éve foglalkoznak virágküldéssel. Az ő szakmai tapasztalatuk alkotja tevékenységünk gerincét.

Virágküldő szolgálatunk több fő egységre oszlik. Jelentősebb területei a marketing, az informatika, a kommunikáció, a virágüzletek, és a futárszolgálat. A legnagyobb kihívást az egységek közötti átjárás jelentette. Fel kellett állítanunk egy olyan szakembergárdát, akik tudásukkal és tapasztalatukkal több szakterület feladatát képesek átlátni, és a problémákat megoldani. 2016-ra sikerült egy önműködő és naprakész rendszert kialakítanunk. Ennek köszönhetően sokkal könnyebbé vált a megrendelés felvétele, a csokrok időben történő elkészítése, és a minőségi kiszállítás összehangolása.

Hálózatunkban Magyarországon közel 100 vállalkozás és 350 munkatársunk dolgozik azon, hogy vásárlóink bizalmának eleget tegyünk, és hogy a virágcsokrok a kért időben és helyen átadásra kerüljenek. Így lesz a virágküldés csak egy csokornyi távolság.

Névnapok

szeptember 23. - Ila, Líviusz, Tekla
szeptember 24. - Gellért, Gerda, Mercédesz
szeptember 25. - Eufrozina, Kende
szeptember 26. - Damján, Jusztina, Kozma
szeptember 27. - Adalbert, Vince
szeptember 28. - Salamon, Vencel
szeptember 29. - Gábor, Mihály, Rafael Mirabella
szeptember 30. - Honória, Hunor, Jeromos

Ajándékok férfiaknak és nőknek minden alkalomra

A regisztráció nem kötelező, de egyszerűbbé teszi a virágküldést. Egyszerű regisztráció facebook fiókkal.