Tisztelt Virágküldő szolgálat!
Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben február közepén szeretnék virágot küldetni édesanyámnak, megtehetem-e már most a megrendelést, egy hónappal hamarabb? Valamint, hogy Visa kártyát is elfogadnak-e?
Köszönettel: K. K.

Kedves K!
Egy-két hetes előrendelés Valentin nap, nőnap és anyák napja előtt indokolt, mert ezeken a nagyobb ünnepeket előfordulhat, hogy olyan sok megrendelés érkezik be hozzánk, hogy néhány nappal az ünnep előtt már nem tudunk fogadni további megrendeléseket.
Megrendelést előre 30 nappal tudunk felvenni, de az az igazság, hogy nem érdemes, főleg így tavasz előtt, mert hamarosan a tavaszi virágok-csokrok is felkerülnek a kínálatba. Ráadásul a Valentin nap bekavarhat a megrendelésbe, inkább azt tanácsolom, hogy kiszállítás előtt két nappal rendeljen. Bankkártyás fizetési rendszerünk Visa kártyát is elfogad.
Üdvözlettel:
Bánszki Gábor
Virág A Világba -virágküldő szolgálat

Tisztelt Ügyfélszolgálat,
lehetséges az Önöknél, hogy egy megadott napon szállítják ki a megrendelt csokrot? Az az, ha én holnap megrendelem, kifizetem, nem gond-e ha a szállítást a jövő hétfői napra kérem? Válaszukat köszönöm!

Természetesen előre is lehet rendelni web áruházunkban, nem csak a megrendelés napjára. A megrendelő lapon van lehetőség kiválasztani a kiszállítás napját, és a megjegyzés mezőbe lehet beírni azt az időintervallumot (délelőtt-délután, 14-16 óra között, stb), amikor a címzett a magadott címen tartózkodik.