Weblapunkon nincs szükség regisztrációra. A folyamat a megrendelés feladásával kezdődik, és ettől a ponttól kezdve veszi át a feladatot virágküldő szolgálatunk. Neked csak a csokrot, ajándékot kell kiválasztanod, és leadnod a megrendelést.


A virágküldés
A megrendelést követően munkatársaink a megadott adatok alapján továbbítják a megrendelést a címzetthez legközelebb található virágüzletünknek, megtörténik az egyeztetés a virágküldő szolgálat központja és a virágüzlet között. A virágüzletben a kollégák rendszerezik a megrendelést, a kiszállítás napján elkészítik a kiválasztott virágcsokrot, és virágfutár szolgálatunk kiszállítja azt az általad megadott címre, a megadott időpontban. A csokorról és az átadásról szakértő munkatársaink gondoskodnak, hiszen mindannyian virágkötők.

Az ajándékküldés
Az ajándékcsomagok elkészítését vidéki (mezőkovácsházi) központunkban végezzük. Amellett, hogy ugyanolyan figyelemmel és szeretettel készítjük ezeket az ajándékokat, mintha saját szeretteinknek csinálnánk, a szállítás miatt külön odafigyelünk a termék biztonságra és szállíthatóságra is.
Az ajándékokat saját díszítésű mikro karton dobozokba helyezzük. A dobozokat fagyapot térkitöltő anyaggal béleljük, és a törékeny ajándéktárgyakat külön buborékfóliával burkoljuk. A csomagba kerül a kísérőkártya. Ezt nyomtatjuk, majd borítékba helyezzük. Az elkészült ajándék csomagot szatén szalaggal zárjuk, kézzel fóliázzuk, ragasztjuk, majd címezzük. A kiszállításról az MPL futárszolgálat gondoskodik, így gyakorlatilag az egész ország területére eljutnak ajándék csomagjaink. Egy ajándékcsomag elkészítése és kézbesítése alapvetően két munkanap.