Tisztelt Cím!

Cégünk külföldi országokba szeretne virágcsokrokat küldeni köszönet jeléül hölgyeknek, erre szeretnénk árajánlatot kérni.
Alább sorolom fel az országokat és a városokat.
Arra szeretném kérni Önöket, ha megoldható, küldjenek képet a lehetséges csokorról vagy adják meg a csokor megnevezését a honlapon.

1. Törökország - Istanbul
2. Ciprus - Nicosia
3. Görögország - Thessaloniki
4. Lettország - Garkalne
5. Bulgária - Sofia
6. Portugália - Milharado
7. Szerbia - Belgrád
8. Irán - Teherán
9. Spanyolország - Madrid
10. Fülöp-szigetek - Baguio
11. Azerbajdzsán - Baku
12. Horvátország - Osijek
13. Románia
14. Fehéroroszország - Minszk
15. Belgium - Brüsszel
Előre is köszönöm az együttműködést.
Kedves B. F.!

Köszönöm levelét, átnéztem az országokat, és azok kínálatát, az egyik észrevételem, hogy hálózatunk csak Észak-Ciprusra tud kiszállítást vállalni, és Nicosia első ránézésre nem megoldható. A többi országgal-várossal elvileg nincs gond.

A bonyodalmakat gyakorlatilag az egységes nemzetközi kínálat teljes hiánya okozza. Mint telefonon beszéltünk, minden ország kínálata, virágkötészeti módszertana eltérő (sőt sok esetben minden virágüzleté), így egységes ajánlatot nem tudok tenni.
Három lehetőséget látok:

1. költséghatékony
Amennyiben a kiadásokat kiemelten szem előtt kell tartania, érdemes az adott ország Fleurop-Interflora virágküldő szolgálatánál rendelni, vagy bármelyik adott országhoz tartozó virágküldő szolgálattól. Lokálisan nagyobb a kínálat (a google a barátunk), olcsóbb, viszont több idő.

2. ésszerű
Oldalunkon egyesével ki tudja választani az országokat és meg tudja rendelni a csokrokat. Ebben az esetben is egyesével kell rendelni, viszont nem kell keresgélni virágküldő szolgálatokat, és személyre szabott csokrokat küldhet munkatársainak.

3. gyakorlatias
Az ön által megadott adatok és paraméterek alapján, egy meghatározott költségkerethez igazodva rám bízza a megrendeléseket. Itt csak azt kell eldönteni, hogy mennyit szán a virágcsokrokra országonként, a többit személyesen intézem. Ez a megoldás minimálisan drágább, viszont relatíve sok időt megspórolhat magának, és tényleg örömmel segítek.

Remélem tudtam segíteni, kérdéseivel, észrevételeivel keressen bizalommal.

Üdvözlettel:
Bánszki Gábor
Virág A Világba –virágküldő szolgálat