Azért kerestem fel Önöket, mert egy miskolci lánynak szeretnék küldeni egy csokor vörös rózsát. Jelenleg külföldön dolgozom, így a kiszállítás jöhet csak szóba. A honlapjukon a kalkulátor 17070 Ft-ot számolt 15 szál vörös rózsára. Érdeklődnék, hogy a kiszállítás, illetve név vagy üzenő kártya milyen plusz költségeket jelentene még, továbbá milyen adatokra van szükségük. Jelenleg csak internetes vásárlás, vagy átutalásos fizetés lehetséges.
Várom mielőbbi szíves válaszukat!

Köszönöm érdeklődését. A virág ára mellett a kiszállítás Miskolc területén belül egységesen 2275.-
A kísérőkártya ingyenes. A kísérőkártya szövegét a kosárban, lévő mezőbe kell beírni, majd tovább menni a megrendelő lapra, ahol a címzett és az ön adatait kell kitölteni, illetve szállítási időpontot és fizetési módot választani. Emellett van itt egy megjegyzés mező. Ide kérjük beírni a kiszállítással kapcsolatos összes infót, pl délután 14-16 óra között adjuk át, vagy kapucsengőre írt név, stb.
A kiszállításkor feltétlen szükségünk lenne a címzett telefonszámára a pontos címen kívül, mert csak így tudunk egyeztetni az átadásról, ha a megadott időpontban nem találjuk ott a címzettet.
Külföldtől átutalást csak magyarországi banknál vezetett bankszámláról tudunk fogadni, de lehetőség van paypal és bankkártyás fizetésre is.

Remélem tudtam segíteni.
Üdvözlettel:
Bánszki Gábor
Virág A Világba –virágküldő szolgálat

Névnapok

augusztus 18. - Ilona, Rajnald
augusztus 19. - Emília, Huba, Marián
augusztus 20. - Bernát, István
augusztus 21. - Hajna, Piusz, Sámuel
augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
augusztus 23. - Bence, Róza, Szidónia
augusztus 24. - Aliz, Bertalan, Detre
augusztus 25. - Lajos, Patrícia

Ajándékok férfiaknak és nőknek minden alkalomra

A regisztráció nem kötelező, de egyszerűbbé teszi a virágküldést. Egyszerű regisztráció facebook fiókkal.