Virágküldés Eger

Virág-Ajándék üzlet
3300 Eger, Széchenyi u. 14.
https://www.viragkuldeseger.hu/

Virágüzletünk Eger csodálatos szegletében, a Széchenyi u. 14. szám alatt található. Üzletünk az 1950-es évek óta funkcionál virágüzletként, Eger belvárosában a sétáló utcán. Családi vállalkozásként 1991 óta készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.
A virágküldés Eger területén és vonzáskörzetében számunkra egy olyan extra szolgáltatás, amit nagy örömmel vállalunk. Hiszen virágküldés esetén munkánk nem ér véget a bolt bejáratánál, hanem egy új, fontos feladat kezdődik ekkor. Úgy kell átadnunk egy általunk készített virágcsokrot, mintha a mi szeretteinknek tennénk. Ez nagy, és megtisztelő feladat számunkra. Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink többsége visszatérő vevő, akik igénylik a kreatív, mindig megújuló virágkötészetet. Fontosnak tartjuk, hogy munkáinkkal a virágkultúrát és a jó virágízlést szolgáljuk. Ezt a felelősséget és büszkeséget erősítjük meg a virágküldés Eger oldalunkkal, és a Virág A Világba virágküldő szolgálat tagjaként ezt az egységes minőséget garantáljuk szerte az országban, a többi virágüzlettel. Büszkék vagyunk munkánkra és munkatársainkra.
Eger területén kívül több településre is vállalunk virágkiszállítást.

Heves megyében nem vagyunk egyedül:
A Pöszi virágüzlet Gyöngyös területén ( virágküldés Gyöngyös) és vonzáskörzetében.
A Virág, üveg, porcelán, ajándék üzlet Heves város területén ( virágküldés Heves) és vonzáskörzetében.

Így a virágküldés Heves megye városaiban és azok vonzáskörzetében is gond nélkül megoldható. Várjuk szeretettel webáruházunkban!