Őszinte részvétünk!

Előfordulhat olyan helyzet, hogy nincs lehetőséged személyesen elmenni a temetésre. Mindennapi feladataink közé tartozik a koszorú készítés, koszorú kiszállítás temetőbe, a szertartás helyszínére. A koszorú rendelés online is megoldható. Amennyiben nem tudsz jelen lenni a temetési szertartáson, a koszorú küldésnek köszönhetően lehetőséged van végső búcsút venni az elhunyttól.

A koszorú rendelés folyamata

Az oldalunkon kiválasztod a kért koszorút-sírcsokrot. Ezt kosárba teszed, és a kosár menüben meg tudod írni a szalag szövegét, majd tovább lépsz a pénztárhoz. Ott a címzett adataihoz beírod az elhunyt nevét, a temető címét, és ami fontos, a megjegyzésbe a temetés időpontjának kezdetét. A megrendelt koszorút a temetés előtt egy órával helyezzük el a ravatalozóban.

A koszorú készítés és kiszállítás folyamata

A koszorú rendelést érdemes 1-2 nappal a szertartás előtt leadni, hogy fel tudjunk készülni a beszerzéssel és az elkészítéssel, mert egy koszorú elkészítése hosszabb időt vesz igénybe. Minden esetben friss fenyővel és friss virágokkal dolgozunk. A megrendelt koszorút a temetés napján készítjük el, és személyesen helyezzük el a ravatalozóban a szertartás előtt egy órával.

Koszorú szalag feliratok

Minden koszorút és sírcsokrot szalaggal készítünk, és lehetőséged van a szalag szövegének megírására. Emellett készítettünk egy összeállítást, ami tartalmazza a leggyakoribb szalag feliratokat és idézeteket.
Koszorú szalag feliratok itt
Koszorúk, sírcsokrok