Virágküldés és Ajándékküldés

Mindenki számára, az ünnepeltek örömére

Számunkra minden nap ünnepnap. Akár virágcsokrot, akár ajándékcsomagot választasz, mi ugyan olyan örömmel és tisztelettel készítjük, mint ha a saját szeretteink számára készítenénk. A virágcsokrok, élő virág kompozíciók akár aznapra is rendelhetők, ha hétköznap 14 óráig, szombaton 10 óráig leadod a rendelésed. Az ajándékcsomagok, tartós virágkompozíciók 2 munkanapos átfutással készülnek, és az MPL szállítja Magyarország egész területére. Így senki sem marad ajándék nélkül.

A legfontosabb: A tökélyre törekszünk, de a sikerhez te is kellesz! Egy dolgot kell tenned a megrendelés során: Ne halogasd a rendelés leadását - add le a rendelést MOST!

Élővirág, vágott virág kompozíciók, virágküldés

Virágcsokrok, cserepesek, virágboxok, virágkosarak. Ez a klasszikus virágküldés.

Klasszikus virágküldés élő virágokból készült álomszép kompozíciókkal.
Friss virágok, profi virágkötők, megbízható kiszállítás, egyszerű rendelés, könnyű fizetés belföldről-külföldről az ország legnagyobb részére tudunk szállítani.
Virág ajánlatunkat itt találod >>>

Tartós kompozíciók, ajándékcsomagok

Szappanvirág boxok, különleges ajándékcsomagok országos kiszállítással.

Ár-érték arányban verhetetlen, különleges kompozíciók és ajándékok különleges embereknek. Ezek az ajándékok 2 munkanapos átfutással rendelhetőek, és folyamatosan változik a készlet, ezért ne halogasd a rendelés leadását.
Ajándékcsomag ajánlatunkat itt találod >>>

Néhány gyakorlati jó tanács és észrevétel a virágküldéssel, ajándék rendeléssel kapcsolatban:

  • Külföldről pont ugyan olyan könnyű rendelni webáruházunkon keresztül, mint belföldről.
  • Rendelésed ne halogasd, add le minél hamarabb, hogy fel tudjunk készülni a friss virág beszerzéssel és a kiszállítások megszervezésével.
  • Munkahelyre is vállalunk kiszállítást, a megrendeléskor a megjegyzés mezőbe írd be a cég nevét, és azt az időszakot, amikor a címzett ott tartózkodik.
  • A kiszállított csokor a virágok szezonalitása és beszerezhetősége miatt eltérhet a képen láthatótól.

Központi ügyfélszolgálat: Virág A Világba (VAV) virágküldő szolgálatunkon keresztül. Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.
A virágkiszállítások hétköznap 09-19 óra között, szombaton 9-16 óra között történnek. Anyák napi kiszállítások vasárnap 08-20 óra között.

Telefonos ügyfélszolgálat:
nyitva tartási időben:
+36 20 48 88 362

Chat ügyfélszolgálat:
0-24 - írj nekünk, jobbra lent >
Válaszolunk, amint az lehetséges.

Megrendelés aznapra:
h-p: 14:00-ig
szo: 10:00-ig

Nyitva tartás:
h-p: 08.00 - 16.00
szo: 08.00 - 10.00

Élő virág kompozíciók - Szülinapra/névnapra

Tengereken át

Virágbox kék rózsával. A doboz színe és formája készlettől függően eltérhet.

Virágküldés ára: 25 125 Ft

ajándék rendelés itt >>>

Boldogat!

Ünnepi kerek vegyes csokor, rózsaszín rózsával, szegfűvel, lisyanthussal, körben levelekkel.

Virágküldés ára: 18 000 Ft

ajándék rendelés itt >>>

Boldog névnapot

Hosszú, nyújtott csokor rózsaszín virágokból, liliommal, gerberával, rózsával, liziantusszal, pálmalevelekkel.

Virágküldés ára: 21 375 Ft

ajándék rendelés itt >>>

Csodaszép

Aprólékos kézimunkávalt készült kompozíció, tűzött virágtál rózsaszín és fehér virágokból.

Virágküldés ára: 20 250 Ft

ajándék rendelés itt >>>

Érj hozzám!

Mint egy lágy símogatás. Virágbox szezonnak megfelelő vegyes virágokból.

Virágküldés ára: 21 375 Ft

ajándék rendelés itt >>>

Édes szivecském

Szív formájú doboz, rózsaszín rózsával, és egy doboznyi Raffaello golyócskával.

Virágküldés ára: 33 000 Ft

ajándék rendelés itt >>>

Virágküldésben itthon vagyunk

Akárhol is vagy a világban, itt helyben a virágküldést nyugodtan ránk bízhatod, itt Mi törődünk egymással!

Jó helyen jársz, ha virágot szeretnél küldeni, ha szép csokrot szeretnél rendelni, ha örömöt szeretnél szerezni szeretteidnek.
Friss virágok, profi virágkötők, megbízható kiszállítás, egyszerű rendelés, könnyű fizetés belföldről-külföldről.

Virágküldés: csokrok, cserepesek, kosarak, boxok

Most ne virágfajtában, vagy színben gondolkodj! Azt nem tudjuk teljesíteni. Kompozícióban kell gondolkodni, tehát csokor, cserepes, box, kosár. Ezen kívúl aznapi kiszállítást jelenleg nyugodt lelkiismerettel nem tudunk vállalni. Adj időt felkészülni legalább egy napot! Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk.
Fontos: tájékoztatnunk kell, hogy a beszerzési lehetőségek jelenleg igen csak korlátozottak, valamint a folyamatos változások miatt a választékot drasztikusan le kellett csökkentenünk. Továbbra is fontos számunkra, hogy szeretteidhez el tudd juttatni az ajándékod.
Klasszikus virágküldés itt >>>

Ajándékcsomag rendelés

A lehetetlen nincs többé! Mostantól olyan szolgáltatást tudunk nyújtani számodra, amiben garantáltan örömöd leled az ünnepelttel együtt. Az ajándékcsomagok gyerekek, férfiak és nők számára is megadják azt a lehetőséget, hogy távolságtól függetlenül, kompromisszumok nélkül ajándékozhass. Válogass kedvedre az ajándékok közül.
Fontos: Az ajándék csomagok vidéken készülnek és az MPL kézbesíti. 2 munkanapos kiszálíltással rendelhető előre. Az ajándék csomagokat külön rendelésben kell leadni, virágcsokorral együtt nem rendelhető.
Ajándék rendelés itt >>>

Temetés, részvét

Őszinte részvétünk! Gondolunk a gyászolókra, hiszen sajnos mindennapi szomorú kötelességünk a végső búcsúajándék elkészítése és kiszállítása. A koszorú küldés online is megoldható. Amennyiben nem tudsz jelen lenni a temetési szertartáson, a koszorú küldés segít végső búcsút venni az elhunyttól. A kiválasztott koszorúhoz a szalag szövegét a kosár menüben tudod megírni. A megrendelő lapot értelem szerűen ki kell tölteni. A kompozíciót a szertartás előtt fél-egy órával helyezzük el a ravatalozóban.
Fontos: Szépen kérjük a gyászoló családokat, hogy a koszorú rendelést legalább 2 nappal a szertartás előtt adják le.

információk >>> koszorúk >>>koszorú szalag feliratok >>>

Virág A Világba ajándék és virágküldés: csodás ajándékok és friss virágok minden alkalomra

Virágküldő szolgálatunk alapkínálatában vidám születésnapi és névnapi ajándékokkal és virágcsokrokkal kedveskedhetsz ünneplő szeretteidnek. Emellett válogathatsz a szuper ajándékcsomagok közül férfiak, nők és gyerekek számára. Külön kiemelt figyelmet szentelünk az anyák napi virágcsokroknak, a Valentin napi romantikus meglepetéseknek és a nőnapi figyelmességeknek. Csodás virágkosarakkal és virágtálakkal is találkozhatsz kínálatunkban. A karácsonyi ajándékozás sem okoz problémát, hiszen szezonálisan szebbnél-szebb meglepésekkel készülünk.

Virágküldő szolgálatunk nem csak helyben, hanem az ország teljes területén igyekszik ugyanazt a minőségi szolgáltatást nyújtani. Amennyiben az ország más pontjaira is szeretne virágot küldeni, mi vagyunk a legjobb választás. Örömmel mutatjuk be Magyarország megyeszékhelyein található partnereinket:
virágküldés Békéscsaba, virágküldés Budapest, virágküldés Debrecen, virágküldés Eger, virágküldés Győr, virágküldés Kaposvár, virágküldés Kecskemét, virágküldés Miskolc, virágküldés Nyíregyháza, virágküldés Pécs, virágküldés Salgótarján, virágküldés Szeged, virágküldés Szekszárd, virágküldés Székesfehérvár, virágküldés Szolnok, virágküldés Szombathely, virágküldés Tatabánya, virágküldés Veszprém, virágküldés Zalaegerszeg, virágküldő szolgálatunk további üzletei: Virág A Világba virágküldő szolgálat